Volumul sau lipsa acestuia este problema principala a parului rar. Astfel, inainte de a cauta tunsori pentru femei cu parul rar, ar trebui totusi sa incerci cateva produse destinate special acestuia. Dupa ce ai rezolvat aceasta problema, alegi tunsoarea.

Specialistii declara ca tunsorile in scari si bretonul reprezinta cea mai buna solutie pentru femeile care au un par rar si subtire. Astfel, scarile si bretonul devin cele mai bune optiuni in materie de tunsori cand vorbim despre astfel de tip de par. Cand vine vorba de lungime, poti sa alegi ce doresti. Se poate purta scurt, mediu sau lung.

Pentru parul scurt si rar. Alege tunsori pixie si bretonul intr-o parte lung sau usor asimetric. Genul acesta de tunsoare se poate coafa usor, utilizand o placa pentru intins parul sau doar uscatorul. Tunsori pentru parul mediu rar. Cea mai bun alegerea o reprezinta tunsoare bob lunga si scarile. Chiar daca alegi un bob sau altceva, nu alege o tunsoare cu aceeasi lungime de par. Parul tau va parea si mai rar. Si aici, recomandat este bretonul intr-o parte. Foarte simplu, alegeti mai multe tipuri de scari, inclusiv cele scurte. Daca vorbim despre breton, acesta poate sa fie intr-o parte dar nu neaparat. Se poate opta si pentru bucle lejere, soft.