Daca ai un par mediu, fara volum si rar, recomandat este alegem o tunsoare texturata. In cele ce urmeaza voi discuta despre tunsori pentru par mediu drept. Un par drept si cu o lungime medie se intretine mult mai usor decat o coafura complexa scurta. Cu toate acestea este bine sa facem schimbari din cand in cand. Si daca te-ai decis sa mergi pe o lungime medie, ai un par rar, drept, cel mai bine este sa alegi o tunsoare care sa te puna in evidenta.

Tunsorile texturate adauga volum parului tau si o sa obtii astfel un look cat mai modern. Pentru a obtine acel look, se recomanda sa alegi o tunsoare in scari, sa folosesti produse de par pentru volum , totul combinat cu tehnici speciale de uscare a parului. O tunsoare texturata poate sa creeze acel aspect de finisat si modern. Rezultatul? O sa fii admirata de persoanele din jurul tau.

Dupa alegerea tunsorii (aici poti sa te sfatuiesti cu stilistul tau), acesta se poata coafa dupa bunul plac. Poate iti place sa ai un par messy, poate iti plac cateva bucle lejere. Sau poate iti doresti doar un par drept, in scari, dar cu volum. Tocmai aceasta este ideea frizurilor in scari, se poate obtine volum chiar daca firul de parul nu este gros si sunt destul de usor de coafat. Mai jos, o sa prezint o serie de modele de frizuri cu textura pentru femeile cu o lungime medie a parului. Idei sunt multe, trebuie sa alegeti ceva care sa va reprezinte.

Tip. Coafurile messy pentru parul drept in scari se pot obtine daca aplicati spuma in par si apoi treceti degetele prin par pana obtineti look-ul dorit.